Te koop gevraagd

Een advertentie plaatsen? Of reageren op een advertentie? Mail de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!
Advertenties kunnen zonder opgaaf van redenen worden geweigerd.

Te koop gevraagd: dubbele voorruit voor een Willys

willys dubbele voorruit ernst7 september 2020: Theo Ernst heeft eerder onze hulp gezocht in verband met de historie van zijn Willys F4-134 met het kenteken BE-16-17. Maar nu heeft hij een ander probleem. Theo schrijft: “Ik ben nu geruime tijd verder in de tijd: de "rode Willys" staat aan de zijkant bij een garagebedrijf in Marknesse, omdat die koets voor een redelijk bedrag niet meer viel op te knappen. De inmiddels in 2015 gekochte koets (bj. 1955) in Amerika is op het reeds opgeknapte chassis/de aandrijflijn geplaatst nadat die koets eerst aan net zo nodig (maar minder) restauratie werk onderhevig is geweest.

Bij nadere bestudering van de twee koetsen bleek de voorruit van de "rode Willys" (bj. 1963) niet te passen in de "nieuwe" koets. In de beige koets horen twee voorraampjes! (Opm. webmaster: zie de foto).

Ik ben dus al meer dan een half jaar bezig om aan twee voorruitraampjes te komen > vanuit Amerika worden die NIET verscheept naar Nederland vanwege de risico's op schade. De vraag om dan twee "mallen 1 : 1" in bv. karton of papier te leveren worden ook niet gehonoreerd > verzoeken bij bedrijven dáár in tweedehands onderdelen leveren ook niets op en navraag in Nederland zelf heeft tot op heden ook niets opgeleverd. Ook bij navraag in het buitenland (Duitsland, Zwitserland (Caviglia-Luzern) was het "nul op het rekest".

Vandaar mijn vraag: kan iemand bij de Conam mij verder helpen?”

Te koop gevraagd: D.A.C. badge

KORF D.A.C. PLAQUETTE21 januari 2020: Hugh Ellis uit Den Haag zoekt een badge van de Deli Automobile Club, zoals op bijgaande foto. Hij is te bereiken Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Te koop gevraagd: Kentekenplaat van vóór 1951 uit Eindhoven

N 29100 Nederland provinciaal
21 november 2019: Bauke Hüsken is cultuurhistoricus uit Eindhoven. Hij schrijft: “Ik zou dolgraag in bezit komen van een provinciale kentekenplaat van vóór 1951 van een auto die in Eindhoven heeft rondgereden. Eventuele kentekenplaten van voor de oorlog uit Brabant zijn ook welkom. Ik heb zelf een plaat uit 1950 van een eigenaar uit Roosendaal. Zou deze plaat heel graag willen ruilen tegen een plaat van een eigenaar uit Eindhoven of Woensel of een plaat van voor de oorlog uit Brabant. Uiteraard ben ik ook eventueel bereid een dergelijke plaat te kopen van iemand die deze aanbiedt.”
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gezocht: werkplaatshandleiding Barkas B1000

Barkas 1966 11 26 binckhorst14 augustus 2018: Marc Brouwer heeft sinds kort een Barkas B1000 uit het jaar 1968. De staat is over het algemeen goed te noemen maar omdat de bus 35 jaar stil heeft gestaan (binnen dat dan wel) is er toch veel werk aan. Daarom is Marc nu op zoek naar, zo mogelijk Nederlandse werkplaatshandleidingen en informatie hierover. Online zijn wel de Duitse versies te vinden, maar hij is de Duitse taal niet machtig en dat hindert enorm bij het goed restaureren van de auto.
Ook andere info over de Barkas is van harte welkom. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Te koop gevraagd: grote gegoten aluminium NL-plaat

19 juli 2018: Hans Veenenbos zoekt een grote gegoten aluminium NL-plaat. Aanbiedingen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gezocht: originele Glas-folders

8 mei 2018: Wil Elbers zoekt originele Glas-folders, speciaal Isar 700 en 1300/1700 GT, en verdere documentatie; ruilmateriaal van Glas en andere merken aanwezig. Ook instructieboekje/handleiding van de BMW R75WH, de Zündapp KS 750 en Belgische FN, Saroléa en Gillet Wehrmachtsgespannen.
Aanbiedingen aan Wil Elbers via e-mail: wilsrs54 AT hotmail.com

Te koop gevraagd: het tijdschrift Karos

5 februari 2018: André Spek zoekt de eerste drie nummer van het blad 'Karos' gepubliceerd in de jaren vijftig. Dit was een tijdschrift dat op onregelmatige basis werd uitgegeven voor relaties van Auto-Industrie Verheul te Waddinxveen. André hoeft de bladen niet zelf te bezitten, met goed leesbare scans is hij ook al gelukkig.

Gezocht: Vespa kalender 1961

vespa kalender 196130 december 2017: Iwan Marijt is sinds enige tijd besmet met het Vespa-virus en hij is in het bezit van een Vespa GL A uit 1961. Nu is hij op zoek naar een complete kalender van Vespa uit het jaar 1961 (de foto links is een voorbeeld). Wie kan hem helpen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Copyright © Conam 2010-2021

All Rights Reserved.