logo 1
Contactgroep Auto- en Motorrijwiel Historie

Het lidmaatschap

Magnet advertentie

Als Conam lid maak je deel uit van een selectieve groep beroeps en amateur auto-historici, die elkaar minimaal vier keer per jaar in verenigingsverband ontmoeten.

De jaarvergadering vindt meestal in het voorjaar plaats. Daar worden natuurlijk de activiteiten van het afgelopen jaar, de jaarrekening en de begroting voor het lopende jaar besproken, maar ook wordt er in ongedwongen sfeer gepraat over de opgedane ervaringen in het verzamelen en optekenen van gegevens over de automobiel- en motorrijwielhistorie in het algemeen en de Nederlandse in het bijzonder. Daarbij is er vaak een boekenmarkt, waar leden hun overtollige boeken kunnen verkopen en natuurlijk nieuwe schatten aanschaffen.

Daarnaast krijgen de leden regelmatig de gelegenheid een verzameling automobielen of motorfietsen te bezoeken. Behalve openbaar toegankelijke verzamelingen en musea worden ook niet openbaar toegankelijke verzamelingen bezocht. De bijeenkomsten vinden in de regel op een zaterdag plaats.

Alle leden ontvangen vier keer per jaar het Conam Bulletin (vaak meer dan 40 pagina's per uitgave).

De contributie voor de Conam bedraagt € 45,- per kalenderjaar.
U kunt zich voor een lidmaatschap opgeven bij de secretaris met vermelding van uw naam, postadres, telefoonnummer en emailadres. U ontvangt dan informatie over het lidmaatschap en hoe de contributie te betalen.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.