Gezocht

In deze rubriek kunt U foto's plaatsen waar vragen over zijn. Heeft U een nieuwe raadsel foto of een oplossing voor één van de onderstaande vragen dan kunt U de oplossing mailen aan de webmaster.

Reeds eerder opgeloste vragen kunt U hier vinden

Opgelost: is dit een Cadillac of niet? (Een Nash)

R 6024 cadillac 1
23 augustus 2020: Henk van Rossum zoekt het merk van de auto op deze foto. Het lijkt hem een Cadillac of een La Salle van 1929 of 1930, maar de wielen zijn atypisch voor een Cadillac uit die jaren. Verder weet hij niet zeker of dit een fabriekskoetswerk is of iets van een carrosseriebouwer. De foto is omstreeks 1937 genomen. Kan iemand hem verder helpen met preciezere informatie? Henk zoekt merk, bouwjaar, eventueel iets over het koetswerk, eigenlijk is alles welkom. Klik hier voor een grotere foto.

25 augustus 2020: Hans Jurriëns denkt dat het een Nash Series 892 R van 1931 is. Ook in dit geval komen de wielen vreemd voor, het reservewiel lijkt ook anders dan het zichtbare voorwiel. Het nummer R-6024 is een automobiel vallend onder de categorie Departement. Mogelijk is deze auto op het moment van fotograferen vanuit het buitenland tijdelijk in Nederland.

Copyright © Conam 2010-2020

All Rights Reserved.