Te koop gevraagd

Een advertentie plaatsen? Of reageren op een advertentie? Mail de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!
Advertenties kunnen zonder opgaaf van redenen worden geweigerd.

Gezocht: originele Glas-folders

8 mei 2018: Wil Elbers zoekt originele Glas-folders, speciaal Isar 700 en 1300/1700 GT, en verdere documentatie; ruilmateriaal van Glas en andere merken aanwezig. Ook instructieboekje/handleiding van de BMW R75WH, de Zündapp KS 750 en Belgische FN, Saroléa en Gillet Wehrmachtsgespannen.
Aanbiedingen aan Wil Elbers via e-mail: wilsrs54 AT hotmail.com

Te koop gevraagd: het tijdschrift Karos

5 februari 2018: André Spek zoekt de eerste drie nummer van het blad 'Karos' gepubliceerd in de jaren vijftig. Dit was een tijdschrift dat op onregelmatige basis werd uitgegeven voor relaties van Auto-Industrie Verheul te Waddinxveen. André hoeft de bladen niet zelf te bezitten, met goed leesbare scans is hij ook al gelukkig.

Gezocht: Vespa kalender 1961

vespa kalender 196130 december 2017: Iwan Marijt is sinds enige tijd besmet met het Vespa-virus en hij is in het bezit van een Vespa GL A uit 1961. Nu is hij op zoek naar een complete kalender van Vespa uit het jaar 1961 (de foto links is een voorbeeld). Wie kan hem helpen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Copyright © Conam 2010-2018

All Rights Reserved.