Nieuws

Studiemiddag n.a.v. het verdwijnen van de praatpaal op 14 juni

De Stichting Erfgoed op Weg grijpt het definitief verdwijnen van de praatpaal in Nederland aan om een middag te organiseren waarin de snelweg en in het bijzonder de veiligheid op en rond de snelweg centraal staat. De titel van middag luidt: Veilig en snel - omgaan met de erfenis van 80 jaar autosnelweg. Locatie is het hoofdkantoor van de ANWB in Den Haag.

Door middel van lezingen, filmbeelden en interviews wordt een beeld geschetst van het verleden, het heden en de toekomst van onze snelwegen. Uiteraard zal de praatpaal bijzondere aandacht krijgen maar ook andere communicatiemiddelen voor snelweggebruikers komen aan bod.

De middag is bedoeld voor iedereen die professioneel betrokken is bij de aanleg en inpassing van snelwegen en met verkeersveiligheid maar ook voor eenieder met historische belangstelling voor de snelweg als onmisbare en bijzondere infrastructuur die zich de afgelopen tachtig jaar enorm ontwikkeld heeft en dat een flinke stempel drukt op het landschap en ons leven.

De studiemiddag vindt plaats op woensdag 14 juni, van 13.30 - 17.00 uur, met borrel na. Deelname kost 15 euro. Aanmelden kan – tot 1 juni - via de secretaris van de Stichting Erfgoed op Weg, Fons Alkemade: 06-53540283 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na aanmelding en betaling zal begin juni het programma worden toegestuurd.

Copyright © Conam 2010-2017

All Rights Reserved.